Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

πιστευω και ΘΑ!







Σπασμοί μιας νύχτας. Επιθυμίες, όνειρα τόσων μηνών. Ταξιδεύω αντίθετα απ' τη φορά του τρένου, να τα βλέπω όλα να απομακρύνονται ενώ στην πραγματικότητα εγώ φεύγω απ' αυτά. Να κοιτώ τι μένει πίσω. Κι αυτή τη φορά πίσω δε μένει κανείς απ' τους δυο μας. Μόνο οι στιγμές. Είμαστε δυο νότες που χρειάστηκε να βγούμε απ' την Αθήνα για να βρεθούμε-έστω και λίγο- στην ίδια παρτιτούρα.
 Και μ' εσένα τίποτα άσχημο δε μου φαίνεται. Ούτε καν τα πραγματικά δύσκολα που μας χωρίζουν γιατί ταιριάζουμε και δεν ανησυχώ για μας. Πιο πολύ αμφιβάλλω για το αν θα βγει ο ήλιος αύριο παρά για το αν θα ξαναβρεθούμε. Τόση σιγουριά έχω κι ας τη θεωρήσεις ανόητη. Και αυτή και εμένα-περισσότερο- που δε χρειάστηκα παρά λίγες στιγμές για να εντοπίσω πίσω από την "ομοφυλοφιλία" σου τον πιο αρσενικό άντρα που γώρισα ποτέ. Που με κάνει ελεύθερη, να μην ντρέπομαι γι' αυτό που είμαι. Ούτε καν γι'αυτά που κάνω όταν μένουμε οι δυο μας που τα' βλεπα στη Lolita και κοκκίνιζα μόνο στην ιδέα. Τριγυρνώ βράδυ στη γειτονιά μου κι ακούω μουσικές. Βλέπω γύρω μου σκιές- "φαντάσματα" θα 'λεγα αλλά θα με πεις "παιδί" , που δεν είμαι- και μου φαίνονται όλα τόσο πιθανά, τόσο ενδεχόμενα να συμβουν. Μουσικές πάλι. Ατελείωτες μελωδίες και ψάχνω μέσα τους να εντοπίσω το Σολ. Ξεκινώ τότε να μουρμουρίζω ψιθυριστά σχεδόν τη γνώριμη εκείνη εισαγωγή των "..Σιωπων". Σολ, μετά κάτι με παρεστιγμένο κι ύστερα εκείνο το τρίηχο που κάποιο λάθος είχε κάνει αυτός ο φίλος μου και όταν το είδες γραμμένο στο περιτύλιγμα μου είπες με μια αθώα υπεροψία "ερασιτέχνης, ε?".
                                   
 Και δεν ξεχνώ στιγμή και λέξη από εκείνο το βράδυ γιατί ήταν όλα τόσο όμορφα, τόσο ιδανικά. Το τριαντάφυλλό σου εδώ! Πιστό, πάντα δίπλα στο κρεβάτι μου, μέρα νύχτα. Μήνες τώρα. Ούτε πέταλο δεν έχει πέσει. Αμάδητος έρωτας ο δικός μας, ξεχωριστός! Πες με ονειροπόλα. Τουλάχιστον πετάω..!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το δικο σου πεπρωμενο ειναι να 'μαστε μαζι!Υπαρχει κ ενα αλλο που λεει 'οτι και να γινει 9υμησου,ηρ9α και 9α μεινω μαζι σου'! Σημερα τα λεγαμε!

πσ.Λολιτα (L)

ταξίδεψε η καρδιά κι αυτό μου φτάνει.. είπε...

(L) ελεοσ... κι ενα αλλο του γονιδι με μαγ(ε)ια δε λεγαμε????χα0χα0χ0αχ0α0χ.. σ' αγαπωωωωω

Ανώνυμος είπε...

Χρηστος Αντωνιαδης ητανε αυτο!Ντροπη!
Μου χει κανει μαγια μαγια με κραταει κοντα της! ;)

8υμασαι το 2ημερο στους Δελφουσ?Και τον τελευταιο χορο?

*κ εγω!

ταξίδεψε η καρδιά κι αυτό μου φτάνει.. είπε...

α ναι ναι.. σωστα.... χρηστοσ αντωνιαδησ και χελωνι ισον λοβ!!! σου χει κανει μαγια λεμεεεεε! ολα τα 9υμαμαι.. και τουσ δελφουσ και τισ σπετσεσ και την κυρα-νιτσα....

Ευαγγελία είπε...

niw8w pl tuxerh pou exw th dunatothta na diavazw 3ana meta apo toso kairo pragmata pou exeis grapsei kai einai ola uperoxa..to ena perissotero apo to allo..g auto dn borw na diale3w se pio apo ola na afhsw ena sxolio...kt mikro...eilikrina..bravo.